Šesto izdanje RockLive Festivala ulazi u svoju završnu fazu. Ostalo je još deset dana do održavanja ove glazbeno-zabavne manifestacije koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, višednevnog kampiranja i aktivnog odmora. Glavni medijski pokrovitelji RockLivea su najslušaniji gradski radio – Radio Drava i portal Drava.info.

U posljednjim trenucima došlo je i do jedne programske izmjene. Pjevač Repetitora ozlijedio je ruku i bend je otkazao dio turneje, pa tako i nastup na Šoderici. Umjesto njih, iz Slovenije dolaze odlični Koala Voice s kojima su se posjetitelji domaćih festivala već imali prilike upoznati.

Objavljen je i raspored izvođača po danima. Program započinje u četvrtak 11.8. na “RockLive Radio” pozornici gdje od 22h kreće posjetiteljima dobro poznat RockLive Radio show.

U petak 12.8. RockLive starta već od 12h kada kreće “Beach stage” za kojeg je zadužena selektorska ekipa “Pixel crew”, dok će radionice biti održane u suradnji s udrugom Mamuze.

“Beach stage” traje do 18h, a večernji program na “Main” pozornici od 20h u petak nudi Tight Grips, One Step Away, Koala Voice, Antitodor, Bernays Propaganda te Los Fastidios. Nakon koncerata počinje after party uz RockLive Radio Show i čekanje izlaska sunca.

Finalni dan festivala, subota 13.8. također počinje aktivnostima na “Beach” pozornici od 12h, dok večernji program nudi S3ngs, Diyala ft. DJ Yesh, Jonathan, Elemental, Kawasaki 3p te Madred s kojim će festival ući u završnu fazu. Za one najizdržljivije, nakon njihovog nastupa kreće još jedan RockLive Radio Show.

rocklive-raspored

Poznate su i cijene dnevnih ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na blagajni festivala. Četvrtak 11.8. je besplatan, dok će pojedinačne ulaznice za petak i subotu iznositi 65 kn.

Festivalski kamp ove godine donosi nekoliko novosti. Za boravak u kampu ove godine biti će potrebno izdvojiti 20 kuna za sva 3 dana trajanja festivala. Kamp je opremljen sanitarnim čvorom, prostorom za tuširanje, priključcima za punjenje mobitela te mjestom za roštiljanje – sve što vam je potrebno za ugodan boravak.

Također, i ove godine HŽ Putnički prijevoz i RockLive festival ostvaruju suradnju, pa je tako osiguran popust od 40% na povratnu kartu za posjetitelje koji dođu vlakom, na udaljenostima dužim od 25 km od Koprivnice, iz svih kolodvora unutar Hrvatske, kao i iz Slovenije.

Festivalske ulaznice za ovogodišnji RockLive možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice u ovom trenutku iznosi 80kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja biti 100kn.

WEB:
http://fest.rocklive.hr/

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/pages/RockLive/190532134369965

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/1317602121599005/