Četvrtak, 25. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice odigrali pripremnu utakmicu s Ludbregom

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 izgubili su prijateljski susret od momčadi Ludbrega rezultatom 39:29. Bila je ovo prva utakmica naših rukometaša u sklopu priprema za novu sezonu.

Bolje su Koprivničanci ušli u susret te su u 15. minuti imali vodstvo 11:5. Nakon odličnog otvaranja susreta uslijedila je “crna rupa” u igri Koprivnice te su Ludbrežani do poluvremena preokrenuli rezultat i na odmor otišli rezultatom 21:14.

U nastavku susreta vidjeli smo uglavnom izjednačenu utakmicu. Domaćini, koji se natječu u rangu više, do kraja utakmice su rutinski održavali prednost, a rezultat nakon 60 minuta utakmice bio je 39:29.

Usprkos porazu, prezentacija naših rukometaša u uvodnih 15 minuta i u većem dijelu drugog poluvremena može zadovoljiti simpatizere Koprivnice. U ovom trenutku, ipak je najvažnije da se Koprivničanci što bolje fizički spreme za novu sezonu.

Iduća pripremna utakmica našeg kluba bit će gostovanje kod Trnovca iduće subote.

SASTAV RK KOPRIVNICE HANGAR 18:

Šprem, Skupnjak; Lazar, Pranjić, Peić, Karlović, Šijak, Kovačić, Žarić, Vlašić, Kosmač, Behin, Baronić, Dukić, Klanac, Ivačić, Jakupec, Lovrek. Trener: Branko Krajačić.

zatvori