Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Prešao na drugu stranu kolnika i usmrtio vozačicu

Nakon provedenog policijskog očevida poznati su detalji tragične prometne nesreće koja se dogodila jučer poslijepodne u Kuštanima i u kojoj je smrtno stradala vozačica osobnog automobila.

Naime, oko 15:45 vozač BMW-a križevačkih registracijskih oznaka kretao se cestom D-28 iz smjera Novog Gloga. Nakon što je ušao u Kuštane, točnije kada je došao do kućnog broja 1, zbog neprilagođene je brzine prešao na suprotnu stranu kolnika i naletio na osobni automobil Ford, također križevačkih registracija, kojim je u istom smjeru upravljala vozačica N.H. rođena 1956. godine te skretala ulijevo na kolni prilaz kuće br. 3.

Od siline udarca Ford je odbačen u lijevi putni jarak, a vozačica je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula.

Vozač koji je uzrokovao nesreću lakše je ozlijeđen, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

Zbog osiguranja mjesta događaja i očevida na ovom dijelu državne ceste DC 28, u vremenu od 16 do 20 sati promet se odvijao otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim prometnim trakom.

Foto: prigorski.hr
Foto: prigorski.hr
Foto: prigorski.hr
Foto: prigorski.hr
zatvori