Petak, 19. travnja 2024.

PRIPREME Koprivnica poražena u Sesvetama

Nogometaši Koprivnice odigrali su i drugi pripremni susret protiv drugoligaša u tri dana. Nakon poraza u srijedu u Velikog Gorici Zeleni su izgubili i u Sesvetama. Domaćin je bio bolji rezultatom 4:0.

Susret je bio riješen već u prvom poluvremenu u kojem je naš trećeligaš primio tri pogotka. U drugom dijelu mreže su mirovale do 90. minute kada su Sesvete zabile svoj četvrti pogodak. Iako se drugoligaš pokazao kao prejak protivnik trener Koprivnice Želimir Mešnjak nije bio nezadovoljan prezentacijom svojih igrača: — S obzirom na to da smo u 36 sati igrali dvije utakmice izlazeći u susret našem domaćinu i da smo se nalazili u udarnom tjednu sto se tiče napora nisam nezadovoljan. Naravno sa svime osim s rezultatom. Na momente smo bili dopadljivi i iako zvuči apsurdno solidno defanzivno organizirani, iz pet situacija od kojih neke ni nisu bile šanse primili smo četiri pogotka. Domaćin je kažnjavao svaku i najmanju pogrešku koju smo napravili. Mi i dalje idemo svojim putem i nakon što se osvježimo bit će sve to puno bolje i ja sam optimist za prvenstvene i kup oglede — rekao je Mešnjak.

Koprivničancima slijede novi treninzi na Gradskom stadionu, a iduće pripremne utakmice igraju u srijedu u Križevcima protiv istoimenog domaćina i u nedjelju u Dugom Selu, također protiv istoimenog domaćina.

SASTAV PROTIV SESVETA: Tomić – Tucaković, Tuba, Gal – Kolar -Srbljinović, Bubnjić, Vučinić – Munivrana, Sminderovac, Kovačić. Još su igrali: Rajić, Pavlović, Novak, Koren, Šokec, Blažotić.

zatvori