Subota, 20. travnja 2024.

Podravka Vegeta vikend će provesti na jakom turniru u Sloveniji

Rukometašice Podravke Vegete sutra odlaze na pripremni turnir u Ljubljanu gdje će igrati protiv domaćina Krim Mercatora, austrijskog Hypa i makedonskog Vardara. Naše rukometašice turnir u Sloveniji igrat će sutra i prekosutra.

Nakon petog mjesta prošlog tjedna u Mađarskoj, Podravkašice iduća dva dana čekaju nove teške utakmice. Sutra će igrati prvu, protiv Krima, s početkom u 19 sati i 30 minuta. Preostale dvije utakmice naše rukometašice igrat će u subotu. Susret s Vardarom na rasporedu je u 12 sati, a susret s austrijskom Hypom u 17 sati i 30 minuta.

Što se tiče igračkog kadra u ekipu se nakon ozljede koljena vraća Dora Krsnik, a u Ljubljanu neće putovati Ivana Dežić koja još uvijek osjeća posljedice udarca zadobivenog na utakmici u Mađarskoj prošlog tjedna.

Kako je za službenu stranicu kluba rekao, trener Podravke Goran Mrđen, zadovoljan je odrađenim turnirom u Mađarskoj, a najveći trenutni problem je realizacija i koncentracija u teškim trenucima. Za ljubljanski turnir je izjavio kako će biti puno tvrđi, a da će glavni cilj biti uigravanje rotacija igračica.

Podravkašice se u subotu navečer vraćaju iz Slovenije, a s treninzima će nastaviti u ponedjeljak. Idućeg vikenda u Koprivnici će se igrati 11. Bepov memorijal, a tjedan dana nakon toga naše rukometašice odlaze u Budimpeštu na još jedan turnir. Podsjetimo, sve ovo je zapravo velika priprema za kvalifikacije za Ligu prvakinja koje će se igrati u Drammenu, u Norveškoj, 10. i 11. rujna.

zatvori