Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Podravka Vegeta treća na Kandijinom memorijalu u Sloveniji

Rukometašice Podravke osvojile su treće mjesto na 13. Kandijinom memorijalu u Sloveniji, u Ljubljani. Osim Podravkašica na turniru su igrale i ekipe slovenskog Krim Mercatora, makedonskog Vardara i austrijskog Hypa.

U prvoj utakmici turnira koju su igrali još u petak naše rukometašice izgubile su od domaćina turnira Krima s 24:21. Krajnji rezultat susreta dobro zvuči s obzirom na to da su Slovenke u jednom trenutku vodile s čak 10 golova razlike.

Preostala dva susreta Podravka je igrala jučer. Protiv makedonskog Vardara naše igračice su doživjele pravi debakl izgubivši s čak 16 golova razlike, 35:19. Sam rezultat dovoljno govori o utakmici. Jedinu pobjedu na turniru naše igračice ostvarile su u zadnjoj utakmici: svladale su austrijski Hypo rezultatom 21:19 i osvojile treće mjesto.

Kvalifikacije za Ligu prvakinja sve su bliže, a vremena za uigravanje sve je manje. Našim igračicama slijedi tjedan dana treninga, nakon čega će za vikend igrati 11. Memorijalni turnir Josipa Samaržije Bepa u Koprivnici.

zatvori