Četvrtak, 25. travnja 2024.

POČINJE ROCKLIVE Organizatori poručuju: ‘Uzmite godišnji i dođite na Šodericu!’

Sve je spremno za šesti RockLive Festival koji će se ove godine po prvi puta održati na jezeru Šoderica.

Osim jedne programske izmjene da umjesto Repetitora čiji je pjevač ozlijedio ruku dolazi slovenski bend Koala Voice, sve ide po planu poručuju organizatori.

– Evo nalazimo se ovih dana na Šoderici i radimo neke finalne tehničke stvari, ali na ‘to do’ listi je sve zaštihano. Čekamo taj četvrtak da sve počne i pozivamo sve da dođu na RockLive, da prate Facebook stranicu festivala i event. Vidimo se od četvrtka do subote, dapače i u nedjelju imamo Beer Throne Challenge. Ponedjeljak je neradni dan tako da mislim da je vrijeme, ako do sada niste, da uzmete pet dana godišnjeg i da se dođete zabavljati s nama na Šodericu – rekao je Dravi.info ispred organizatora Denis Košćak.

Denis Košćak i Andreja Salajec iz FUNK-a. Snimio Marko Posavec.
Denis Košćak i Andreja Salajec. Snimio Marko Posavec.

Program počinje sutra u 22 sata na “RockLive Radio” pozornici gdje kreće posjetiteljima dobro poznati RockLive Radio show.

U petak u 12 sati počinje program na “Beach stage-u” za kojeg je zadužena selektorska ekipa “Pixel crew”, a radionice će biti održane u suradnji s udrugom Mamuze. Navečer od 20 sati nastupaju Tight Grips, One Step Away, Koala Voice, Antitodor, Bernays Propaganda te Los Fastidios. Nakon koncerata počinje after party uz RockLive Radio Show.

Finalni dan festivala, subota, također počinje aktivnostima na “Beach” pozornici, dok navečer nastupaju S3ngs, Diyala ft. DJ Yesh, Jonathan, Elemental, Kawasaki 3p te Madred. Za one najizdržljivije, nakon njihovog nastupa kreće još jedan RockLive Radio Show.

Posjetiteljima RockLive-a osiguran je i besplatan prijevoz pa će do Šoderice i natrag moći autobusom. Polasci prema jezeru bit će u petak i subotu u 17:00 i 19:00 sati kod fontane u centru grada, a u Koprivnicu će se vraćati u 05:00 sati ujutro. Za one koji su pak planirali spavati na Šoderici priprema se kamp.

– Naši marljivi volonteri baš rade na uređenju kampa. Bit će opremljen sa sanitarnim čvorom, tuševima i svim potrebnim stvarima. Po osobi se boravak u kampu naplaćuje 20 kuna za sva tri dana festivala – kaže Košćak.

Spomenimo na kraju da je i ove godine osiguran jeftiniji prijevoz vlakom za posjetitelje koji dolaze iz drugih mjesta. Glavni medijski pokrovitelji RockLive-a su Radio Drava i portal Drava.info.

RockLive raspored

zatvori