POJAČANJE Zeleni dobili novog igrača

0
789
Darije Vučinić novo je pojačanje Koprivnice. Tridesetjednogodišnjak rodom iz Slavonskog Broda popunit će deficitarnu poziciju Zelenih te će zauzeti mjesto zadnjeg veznog igrača.

Vučinić je kroz svoju karijeru igrao u drugoligaškim i trećeligaškim klubovima. Većinom su to bili klubovi iz Dalmacije pa mu je tako zadnji klub bio Omiš.

Novi igrač Koprivnice već je odradio nekoliko treninga s našim trećeligašem, a prve dojmove o njemu rekao nam je trener Zelenih Želimir Mešnjak:

Po ovome što smo vidjeli u prva dva-tri treninga – u solidnom je stanju. Nije još uvijek spreman za najveće napore, no za dva-tri tjedna siguran sam da će moći odgovoriti svim zahtjevima u našem klubu. Siguran sam da će, nakon što se adekvatno spremi, biti veliko pojačanje za naš klub.

Osim dolaska Vučinića, novost je i odlazak Bažulića koji nije zadovoljio struku našeg trećeligaša. Kako je rekao Mešnjak, igraču su se zahvalili na suradnji, ali će ga i dalje pratiti u novom klubu kako bi se možda u budućnosti ponovno našao na koprivničkom Gradskom stadionu.

Što se tiče priprema, strateg Zelenih zadovoljan je s periodom iza njega i njegovih igrača. Kako sam kaže, trenutno prolaze najteži dio priprema u kojem igrači trpe najveće napore, a najvažnije mu je da mu momčad zaobiđu povrede.

Jedini trenutni problem je ozljeda Tkalčića koji je načeo butni mišić te desetak dana neće biti u normalnom trenažnom procesu.

Koprivnici slijede dvije pripremne utakmice. Zeleni će u srijedu igrati u Velikoj Gorici protiv istoimenog domaćina, a u petak ih čeka dvoboj sa drugoligašem Sesvetama u predgrađu Zagreba.