POJAČANJE Zeleni dobili novog igrača

895
Darije Vučinić novo je pojačanje Koprivnice. Tridesetjednogodišnjak rodom iz Slavonskog Broda popunit će deficitarnu poziciju Zelenih te će zauzeti mjesto zadnjeg veznog igrača.

Vučinić je kroz svoju karijeru igrao u drugoligaškim i trećeligaškim klubovima. Većinom su to bili klubovi iz Dalmacije pa mu je tako zadnji klub bio Omiš.

Novi igrač Koprivnice već je odradio nekoliko treninga s našim trećeligašem, a prve dojmove o njemu rekao nam je trener Zelenih Želimir Mešnjak:

Po ovome što smo vidjeli u prva dva-tri treninga – u solidnom je stanju. Nije još uvijek spreman za najveće napore, no za dva-tri tjedna siguran sam da će moći odgovoriti svim zahtjevima u našem klubu. Siguran sam da će, nakon što se adekvatno spremi, biti veliko pojačanje za naš klub.

Osim dolaska Vučinića, novost je i odlazak Bažulića koji nije zadovoljio struku našeg trećeligaša. Kako je rekao Mešnjak, igraču su se zahvalili na suradnji, ali će ga i dalje pratiti u novom klubu kako bi se možda u budućnosti ponovno našao na koprivničkom Gradskom stadionu.

Što se tiče priprema, strateg Zelenih zadovoljan je s periodom iza njega i njegovih igrača. Kako sam kaže, trenutno prolaze najteži dio priprema u kojem igrači trpe najveće napore, a najvažnije mu je da mu momčad zaobiđu povrede.

Jedini trenutni problem je ozljeda Tkalčića koji je načeo butni mišić te desetak dana neće biti u normalnom trenažnom procesu.

Koprivnici slijede dvije pripremne utakmice. Zeleni će u srijedu igrati u Velikoj Gorici protiv istoimenog domaćina, a u petak ih čeka dvoboj sa drugoligašem Sesvetama u predgrađu Zagreba.