Utorak, 16. travnja 2024.

MŽNL Tehničar protiv Virovitice, Sović: “Mi smo gazde u Cvetkovcu”

Ovog vikenda kreće natjecanje u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Utakmice će se igrati sutra i prekosutra, a svoj premijerni susret u novoj ligi imat će i igrači Tehničara iz Cvetkovca.

Cvetkovčani će u prvom kolu novog prvenstva na svom “Starom bregu” igrati protiv momčadi Virovitice, a utakmicu nam je najavio trener Roman Sović:

Mislim da nemamo šta puno pametovati. Mi smo sutra domaćini i na svom terenu uvijek želimo osvojiti tri boda. Naravno, u ovoj ligi nikog neće biti lako svladati. Svi žele osvajati bodove, svi treniraju, svi imaju svoje ambicije. Ipak, mi na svom terenu želimo biti autoritet i gazde i želimo da teren u Cvetkovcu bude neosvojiva tvrđava.

U ostalim susretima prvog kola Podravac će u Virju ugostiti Pitomaču, đurđevački Graničar gostuje u Orahovici kod Papuka, a Križevčani će svoj prvi susret u međužupanijskog ligi igrati protiv Tomislava u Bereku.

U Garešnici će igrati Garić i Rovišće, a u Slatini će istoimeni domaćin ugostiti Daruvar. Jedina utakmica koja će se igrati u nedjelju bit će ona između Dinama i Zdenke.

Sve utakmice počinju u 17 sati i 30 minuta.

I. KOLO MEĐUŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE BJ – KC – VT

SUBOTA 27.08.2016 17:30

Cvetkovec: Tehničar 1974 – Virovitica
Virje: Podravac – Pitomača
Berek: Tomislav (B) – Križevci
Garešnica: Garić – Rovišće
Slatina: Slatina – Daruvar
Orahovica: Papuk – Graničar (Đ)

NEDJELJA 28.08.2016 17:30

Predavac: Dinamo (P) – Zdenka 91

zatvori