Četvrtak, 25. travnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Večeras kino u parku, sutra Vertigo

Ljetno kino pod zvijezdama u gradskom parku nastavlja se večerašnjom projekcijom filma ‘Igre gladi: Plamen’.

Radi se o drugom nastavku trilogije snimane prema istoimenom svjetskom bestseleru. Radnja u ‘Plamenu’ odvija se nekoliko mjeseci nakon završetka radnje prethodnog filma – Katniss Everdeen, koju tumači popularna glumica Jennifer Lawrence, vraća se kući nakon pobjede u 74. Igrama gladi zajedno sa Peetom Mellarkom. No, pobjeda ima i svoju cijenu stoga moraju ponovno napustiti obitelj i prijatelje te se vratiti na put opasne borbe do smrti. Po običaju, projekcija filma počinje u 21 sat.

Vertigo Izvor: Facebook (Vertigo)
Vertigo Izvor: Facebook (Vertigo)

Sutra će u sklopu Ljeta na Zrinskom nastupiti Koprivničancima dobro poznata grupa Vertigo. Početkom godine proslavili su 20 godina neprekidnog djelovanja, a iza njih su dva autorska albuma, brojni nastupi po festivalima, gostovanja u televizijskim emisijama i mnogobrojne svirke diljem cijele Hrvatske i inozemstva. Njihovi nastupi sastoje se od domaće i strane glazbe i uvijek tjeraju na zabavu i ples, a prve taktove na glavnom gradskom trgu poznati bend zasvirat će također u 21 sat.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori