Petak, 29. ožujka 2024.

Laburisti Darku Tetecu povjerili prvo mjesto na listi

Predsjedništvo Hrvatskih laburista – stranke rada dalo je veliku priliku članovima stranke iz Koprivničko-križevačke županije.

Prvi na listi za rujanske izbore u Drugoj izbornoj jedinici bit će Darko Tetec, koprivnički gradski vijećnik i predsjednik koprivničkog ogranka, ali i Nacionalnog vijeća stranke.

Podravsko-prigorski laburisti još su na trećem, osmom i desetom mjestu. To su Damir Špoljar, predsjednik križevačkih laburista na trećem mjestu, Mirjana Hanžek, članica Izvršnog odbora koprivničkog ogranka je osma te Marijan Bogat, predsjednik virovskih laburista na desetom mjestu.

— Hrvatski laburisti su svjesni svog trenutnog rejtinga i cilj im je zadržati parlamentarni status, dakle izboriti se za nekoliko saborskih zastupnika ako je to moguće — rekao je Dravi.info Darko Tetec te izrazio svoja očekivanja: — Realno, s obzirom na naš rejting, šanse su nam poprilično male. No, mi se nadamo da će naši birači konačno prepoznati što su laburisti radili u protekla dva mandata. U svom parlamentarnom djelovanju laburisti su bili stvarno dosljedni, nisu se kompromitirali nikakvim aferama, svi članovi Hrvatskih laburista svoj su posao u Saboru odrađivali korektno i na dobrobit hrvatskih građana. Vjerujem stoga da će građani prepoznati naš rad i dati nam priliku da tako nastavimo i dalje.

Kad je pak riječ o sastavu liste, Tetec kaže da su mjesta i pozicije odraz realnog stanja i rada pojedinaca u stranci.

zatvori