Utorak, 23. travnja 2024.
Home Featured Koprivnica izgubila u Velikoj Gorici, ali dobila novog igrača

Koprivnica izgubila u Velikoj Gorici, ali dobila novog igrača

0
Koprivnica izgubila u Velikoj Gorici, ali dobila novog igrača
Snimila Jasminka Potočnjak.
Nogometaši Koprivnice jučer su odigrali još jednu prijateljsku utakmicu te su izgubili od drugoligaša Gorice rezultatom 3:0. Našem trećeligašu priključio se novi obrambeni igrač Vjekoslav Kolar, a Zeleni su saznali i protivnika u prvom kolu hrvatskog Kupa: gostovat će u Đakovu kod Croatije.

U utakmici u Velikoj Gorici trener Želimir Mešnjak nije mogao računati na dva ponajbolja igrača, Igora Gala i Igora Tkalčića, a drugoligaški domaćin ipak se pokazao prejakim protivnikom. Jedan gol iz prekida te dva glavom nakon centaršuta bili su dovoljni za poraz Koprivničanaca.

Za Zelene je protiv Gorice igrao i Vjekoslav Kolar koji će pojačati konkurenciju u redovima našeg trećeligaša na poziciji stopera i lijevog beka, a posljednji klub u kojem je igrao bio je Bjelovar.

Koprivnica je saznala i protivnika u prvom kolu Kupa. Bit će to đakovačka Croatia koju naši igrači dobro poznaju iz utakmica u Trećoj ligi. Iako ždrijeb nije nimalo lagan, Zelenima će veliki motiv za pobjedu biti mogućnost da u idućem kolu igraju protiv nekog od prvoligaša. Utakmica u Đakovu igrat će se najvjerojatnije 24. kolovoza u 16 sati.

SASTAV PROTIV HNK GORICE:

Tihelka – Tucaković, Tuba, Kolar, Sminderovac – Srbljinović, Bubnjić, Vučević – Munivrana, Pavlović, Kovačić. Još su igrali: Blažotić, Šokec, Koren, Tomić, Novak i Rajić.

zatvori