Petak, 19. travnja 2024.

KLUPE ZA MLADE ‘Nadamo se da će ovdje nastati i neke nove ljubavi’

Na paviljonu u gradskom parku postavljene su danas četiri klupe za mlade.

Grad Koprivnica na ovaj način želi udovoljiti potrebama mladih kojima je park mjesto odmora i druženja s vršnjacima, rekao je prilikom predstavljanja novih klupa zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić:

Na ovaj način dajemo našem parku još jedan dodatan mladenački štih. Stavljamo na raspolaganje klupe našim mladim ljudima i vjerujem da će se jedan dobar dio njih, kao i do sada, družiti i zabavljati u parku. Znam da to našim starijim sugrađanima počesto smeta, ali moramo prihvatiti da mladost nosi jednu i malu ludost u sebi i bolje je da nam se mladi skupljaju u parku nego da su pitaj boga gdje. Nadam se da će tu nastati dobro društvo, dobra zabava, dobre vibracije i neke nove ljubavi.

Klupe za mlade izrađene su od nehrđajućeg čelika, a sjedište i naslon su izrađeni od „elipsa“ aluminijskih profila zaštićenih zapečenim prahom. Uz klupe su postavljene i tri pepeljare, rekla je predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb:

S obzirom na to da nam svako malo netko uzme neku klupu i odnese gore, mi smo odlučili da naše klupe budu dolje, a da oni na paviljonu imaju svoje. Htjeli smo ih postaviti tako da odgovaraju mladima u njihovom druženju – i dnevnim i večernim. Postavili smo i pepeljare usput i nadamo se da će se i to koristiti.

Grad je klupe i pepeljare platio nešto više od 11.000 kuna bez PDV-a, a spomenimo i da je, s obzirom na to da se paviljon nalazi unutar prostornih međa “Kulturno-povijesne cjeline grada Koprivnice”, za njihovo postavljanje dobivena suglasnost nadležnog konzervatorskog odjela.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori