Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ŽNL Reka slavila u Starigradu, Panonija uložila žalbu nakon dvoboja s Osvitom

Odigrana su druga kola Prve i Druge županijske nogometne lige. Zanimljivih utakmica i rezultata nije nedostajalo ni ovog vikenda.

Iako ne rezultatski, najzanimljivija utakmica Prve lige odigrana je u Peterancu gdje su snage odmjerili Panonija i Osvit. Đelekovčani su slavili rezultatom 2:1, ali su navodno u 40. minuti umjesto igrača mlađeg od 21 godine uveli starijeg što se krši s pravilima Prve lige. Kako će završiti priča o današnjoj utakmici saznat ćemo uskoro.

U ostalim susretima pravu dramu smo gledali u Novigradu Podravskom gdje je Drava protiv kloštranske Mladosti do 90. minute vodila 2:1, a na kraju izgubila rezultatom 3:2. U derbiju kola igranom u Koprivničkom Ivancu Sloga i imbriovečki Borac su podijelili bodove rezultatom 1:1.

Do svoje prve pobjede stiglo je kunovečko Bratstvo koje je na gostujućem terenu slavilo protiv Fugaplasta rezultatom 0:1. Prekodravac je na svom terenu iznenađujuće lagano svladao Kalinovac s 4:1, a u dvoboju dva Tomislava vidjeli smo podjelu bodova rezultatom 1:1. Na kraju gosti mogu biti zadvoljni bodom jer su igrali s dva igrača manje, isključeni su bili Bači i Strajnić.

U prvom susretu prvog kola Prve ŽNL u Legradu je Graničar svladao molvarsku Mladost rezultatom 1:0.

2. ŽNL

U Drugoj ligi Ferdinadovac je i u drugom kolu bio uvjerljiv. Na svom terenu je svladao bregovsku Mladost rezultatom 5:0 i s obzirom na ostale rezultate pokazao da će ipak biti prvi favorit za plasman u Prvu ligu.

U Vojakovcu je domaća Viktorija nakon zaostatka od dva gola razlike na poluvremenu protiv Miklinovca došla do boda rezultatom 2:2. U derbiju kola Reka je svladala Starigrad na njihovom terenu rezultatom 2:1, Mladost iz Sigeca je osvojila tri boda u Gornjoj Rijeki protiv istoimenog domaćina, GOŠK je uvjerljivo svladao Hrvatski bojovnik 3:0, a u Herešinu je Lipa bila bolja od Omladinca s 3:2. Iznenađujuće veliki poraz doživjela je Tehnika u Prugovcu izgubivši s 3:0.

PRVA ŽNL, 2. KOLO:

27. kolovoza, 17.30:
Legrad: Graničar L – Mladost M. 1:0

28. kolovoza, 16.30:
Fugaplast – Bratstvo 0:1

17.30:
Peteranec: Panonija – Osvit 1:2
Sveti Ivan Žabno: Tomislav SIŽ – Tomislav D 1:1
Koprivnički Ivanec: Sloga – Borac 1:1
Ždala: Prekodravac – Kalinovac 4:1
Novigrad Podravski: Drava NP – Mladost KP 2:3

DRUGA ŽNL, 2. KOLO:

28. kolovoza, 17.30:
Vojakovec: Viktorija – Miklinovec 2:2
Gotalovo:GOŠK – Hrvatski bojovnik 3:0
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Mladost S 0:2
Prugovac: Prugovac – Tehnika 3:0
Starigrad:Starigrad – Reka 1:2
Herešin: Omladinac – Lipa 2:3
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Mladost KB 5:0

zatvori