Četvrtak, 25. travnja 2024.

Legradski Graničar svladao molvarsku Mladost

Nogometaši Graničara iz Legrada slavili su i u drugom kolu Prve županijske nogometne lige. Nakon osvojena tri boda protiv Panonije, Legrađani su novi trijumf ostvarili protiv molvarske Mladosti, na svom “Fizešu”, rezultatom 1:0 .

Prvo poluvrijeme u Legradu obilježila je tvrda igra bez pravih šansi s toga ni ne čudi da je na poluvremenu rezlutat bio 0:0. U drugom dijel Graničaru je bio dovoljan jedan pogodak za pobjedu. Strijelac za 1:0 bio je Nino Vlah koji je pogotkom svoju momčad odveo na vrh prvenstvene ljestvice.

Legrađani će na prvom mjestu biti minimalno 24 sata jer su preostale utakmice drugog kola na rasporedu sutra. Prvu utakmicu nedjeljnog programa gledat ćemo u Goli. Sat vremena prije ostalih, u 16 i 30, svoj susret započet će Fugaplast i Bratstvo.

U susretima koji se igraju od 17 i 30 igrat će u Ivancu Sloga i Borac, u Žabnu će snage odmjeriti domaći i drnjanski Tomislav, u Novigradu Podravskom Drava će ugostiti kloštransku Mladost, u Ždali će igrati Prekodravac i Kalinovac, a u Peterancu Panonija i Osvit.

zatvori