Četvrtak, 18. travnja 2024.

Nogometašice Koprivnice prijateljski s Vrbovčankama

Nogometašice Koprivnice odigrale su svoju drugu prijateljsku utakmicu. U susretu igranom u Koprivničkim Bregima naše igračice poražene su od ekipe Vrbovca rezultatom 5:1.

Nakon poraza od Ženskog nogometnog kluba iz Podravskih Sesveta, ovo je Koprivnici drugi poraz u pripremama za drugoligašku sezonu koja im slijedi. Unatoč visokom porazu, već je u drugoj utakmici napredak kod naših igračica bio i više nego vidiljiv.

Dugo je rezultat na utakmici bio 1:1 što govori da potencijala u momčadi ima, samo s mladim curama treba biti strpljiv i marljivo raditi. Valja istaknuti i da je većini momčadi ovo bila tek druga utakmica na velikom terenu.

U jučerašnjem susretu jedini pogodak za Koprivnicu postigla je Dorotea Bojko, a trener Ivica Lukač bio je zadovoljan svojim igračicama nakon utakmice. Rekao je da su sve bolje, ali je i istaknuo kako još uvijek ima velikog prostora za napredak i dijelova na kojima se mora raditi.

Našim nogometašicama slijede treninzi u Miklinovcu, a 28. kolovoza ih čeka novi pripremni susret i to ponovno protiv ekipe Vrbovca, ali ovaj put na njihovom terenu.

zatvori