Utorak, 23. travnja 2024.

Savršen start pionira i kadeta Slaven Belupa u novu sezonu

Pioniri i kadeti Slaven Belupa odlično su startali u novu sezonu Prve hrvatske nogometne lige. Na umjetnoj travi koprivničkog Gradskog stadiona svladali su vršnjake HAŠK-a iz Zagreba rezultatima 3:0, odnosno 5:0.

Prvi na teren izašli su pioniri i, unatoč vrućem i teškom vremenu, uvjerljivo slavili. Od početka utakmice naši igrači su dominirali terenom što su okrunili s tri pogotka u mreži HAŠK-a. Strijelci za Farmaceute bili su Nikić, Tumpić i Mišić.

Nakon mlađih kolega sa Zagrepčanima su se obračunali i kadeti koji su također upisali uvjerljivu pobjedu. HAŠK-ovci su odoljevalji napadima jedno vrijeme, ali nakon što su prvi gol dali sami u svoju mrežu u potpunosti su se raspali. Drugi gol za Slaven zabio je Svržnjak, a nakon toga je uslijedio pravi mali show Fusića. Gol lijevom nogom, pa gol desnom nogom i za kraj gol glavom donijeli su mladom Farmaceutu hattrick, a njegovoj momčadi veliku pobjedu od 5:0.

Ovim rezultatima naši pioniri i kadeti su savršeno startali u sezonu, a priliku za osvajanje novih bodova imat će iduće subote kada igraju protiv vinkovačke Cibalije. Utakmice na koprivničkom Gradskom stadionu igrat će se u 15 sati, odnosno 16 sati i 45 minuta.

zatvori