Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Koprivnica nakon lutrije jedanaesteraca ispala iz Kupa

Nogometaši Koprivnice ispali su iz Kupa na gostovanju u Đakovu kod Croatije. Domaćini su bili bolji nakon lutrije jedanaesteraca. Rezultat nakon prvih 120 minuta bio je 0:0.

Bolje su u susret ušli Đakovčani te su u uvodnim minutama propustili nekoliko izglednih šansi, a Koprivnicu je na životu držao danas odličan vratar Tihelka. Kako se poluvrijeme bližilo kraju tako su se i Zeleni oslobađali pritiska te prijete udarcima iz daljine Srbljinovića i Munivrane.

U 30. minuti utakmice vidjeli smo sumnjivu situaciju ispred vrata Đakova. Obrambenog igrača domaćih lopta je pogodila u ruku, no sudac je ostao nijem. Do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao te se na odmor otišlo s 0:0.

U nastavku susreta gledali smo izjednačen susret, a dobre šanse za našeg trećeligaša propustili su Kovačić i Pavlović. Ponovno je najbolji pojedinac poluvremena bio Tihelka koji je nekoliko puta spašavao obranu Koprivnice.

Kao i u prvih 90 tako i u dodatnih 30 minuta mreže se nisu tresle te se prišlo izvođenju kaznenih udaraca. Precizni za Zelene bili su kapetan Tucaković i Munivrana, ali promašaji Kolara, Sminderovca i Vučinića koštali su našeg trećeligaša prolaska u iduće kolo.

Ostaje mali žal što igrači trenera Želimira Mešnjaka nisu ostvarili pobjedu jer su za protivnika u idućim kolima mogli dobiti i nekog prvoligaša što bi im sigurno bilo veliko iskustvo. Ovako se naši igrači okreću prvenstvu koje kreće već u subotu utakmicom na koprivničkom Gradskom stadionu protiv bijelobrdskog BSK-a. Susret će se igrati s početkom u 17 sati i 30 minuta.

Sastav Koprivnice: Tihelka; Tucaković,Tuba,Kolar,Sminderovac; Srbljinović,Vučinić, Tkalčić; Munivrana, Kovačić, Pavlović. Trener: Želimir Mešnjak

zatvori