Srijeda, 27. ožujka 2024.

Juniori i kadeti Koprivnice uvjerljivi protiv vršnjaka Međimurja

Mladi nogometaši Koprivnice, juniori i kadeti, uvjerljivo su svladali vršnjake Međimurja u prvom kolu Regionalne nogometne lige. Juniori su slavili rezulatom 5:0, a kadeti s 3:1.

Obje utakmice igrale su se istovremeno. Juniori, pod vodstvom trenera Slavka Mešnjaka, svoj su susret igrali na umjetnoj travi koprivničkog Gradskog stadiona. Od samog početka susreta vidjelo se da su naši nogometaši bolji takmac na terenu, a to su i potvrdili s pet golova u mreži gostiju. Strijelci za Koprivnicu bili su Međurečan dva puta te Sinjaković, Janeš i Šarlija jednom.

Kadeti su, pod vodstvom trenera Zvonimira Keleka, imali nešto teži zadatak. Oni su svoju utakmicu igrali na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, a vršnjake Međimurja svladali rezultatom 3:1. Strijelci za našu momčad bili su dva puta Krancilbinder i jednom Legčević.

Nakon današnjeg odličnog starta u sezonu, naše mlade igrače idućeg tjedna, u drugom kolu, čekaju utakmice protiv kadeta i juniora Virovitice, također na koprivničkom Gradskom stadionu

zatvori