Petak, 29. ožujka 2024.

ŽNL Klubovi se pripremaju za novu sezonu, a ovo su zasad poznati transferi

Sve je napetiji prijelazni rok u županijskim nogometnim ligama. Pripreme su manje-više krenule u svim klubovima, a igračke križaljke rješavaju se usporedno s prvim treninzima.

Borac iz Imbriovca ozbiljno je shvatio povratak u Prvu županijsku ligu te se pojačao povratkom Josipa Fažona kao i dolaskom Luke Tizeja i Emanuela Šegovića.

Imbriovčani će sigurno biti prvi favoriti za titulu, a opasno će im prijetiti legradski Graničar. Legrađani su u svoje redove vratili braću Mešnjak i Daria Orehovca, a od novih lica tu su, također braća, Nino i Zoran Vlah. Najzvučnije ime koje je napustilo legradsko jato sigurno je stoper Dominik Draguljić. Iako iz Legrada najavljuju kako nema imperativa rezultata, ulaganja u momčad govore suprotno.

Redove Osvita iz Đelekovca pojačali su Goran Lončar, povratnik iz Novigrada te Filip Zlatar koji dolazi iz Gotalova. Iako je bio blizu odlaska, nove informacije govore kako će Hrvoje Bači ipak ostati u drnjanskom Tomislavu, novom prvoligašu.

Ništa manje zanimljiv nije ni prijelazni rok Druge lige. Najaktivnija je već po običaju Tehnika i njihov predsjednik Igor Bajalica. Nakon vrlo aktivnog zimskog prijelaznog roka, loši rezultati u prošloj polusezoni nagnali su Bajalicu da i ovaj ljetni bude isti takav. Građevinarima su se priključili Mislav Matijević, Zoran Ban, Mario Kovaček i Denis Maurović što dovoljno govori o ambicijama kluba za novu sezonu.

Kako su napisali na svojoj Facebook stranici, Nogometni klub Starigrad svoje je redove pojačao Danijelom Radičekom, Lovrom Mujićem i Igorom Štefancem.

Nakon što su spašavali živu glavu u prošloj sezoni, Miklinovčani su također odlučili biti aktivni na tržištu. Klubu su za sada pristupili Tvrko Hižman Perošić, Dejan Krstitović i Ivan Moferdin.

Iako je prijelazni rok tek na početku više je nego zanimljiv, a sigurno je da uzbuđenja neće faliti ni u idućim tjednima.

zatvori