Subota, 20. travnja 2024.

SKUPŠTINA PODRAVKE Sve odluke donesene jednoglasno

Rukometni klub Podravka jučer je održao sjednicu Glavne skupštine na kojoj je tema bila izvješće Nadzornog odbora o rezultatima poslovanja u 2015. godini.

Sve odluke na sjednici donesene su jednoglasno. Članovi uprave dali su razrješnice direktorici Božici Palčić za vođenje poslova dioničkog društva i Nadzornom odboru za nadgledanje istih.

U 2015. godini naš klub je ostvario prihode koji su nešto veći u odnosu na prošle godine i iz njih su pokriveni svi troškovi. Ostvarena je i dobit oko pet tisuća kuna. Cifra nije prevelika, ali je uvijek pozitivno kada se godina završi u plusu.

Što se tiče trenutnog financijskog stanja Podravka većih problema nema, klub je likvidan te se sve obaveze izvršavaju na vrijeme.

Napomenimo i to da je Robertina Zdjelar izabrana za novu članicu Nadzornog odbora, a zamijenit će Borisa Garaja koji je preminuo prošle godine.

Podsjetimo, skupština je bila svojevrstan uvod u novu natjecateljsku sezonu jer će naše rukometašice s pripremama krenuti za šest dana, idućeg ponedjeljka.

zatvori