RockLive Festival svake je godine mjesto na kojem brojni volonteri skupljaju nova iskustva i provode festivalske dane na nešto drugačiji način od klasičnih posjetitelja. RockLive i ove godine treba volontere koji će svojim angažmanom uvelike pomoći u realizaciji ovog festivala. Glavni medijski pokrovitelji Festivala su Radio Drava i portal Drava.info.

Prijave za volontere traju kratko, samo do 10.7.2016., a način prijave je sljedeći – na mail udrugarock@gmail.com pošaljite svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja, volonterska iskustva i kontakt mob.) i čekajte period iza 10.7. kada će imena ovogodišnjih volontera biti objavljena.

A najavu dobre atmosfere na ovogodišnjem RockLive Festivalu, na kojem će između ostalih nastupiti ELEMENTAL, LOS FASTIDIOS, KAWASAKI 3P, REPETITOR, JONATHAN i mnogi drugi, obilježila je i rekordna prodaja prvih festivalskih ulaznica gledajući sve godine do sada.

Ulaznice za ovogodišnji RockLive promijenile su cijenu od 1.7. i sada festivalsku ulaznicu možete kupiti po cijeni od 80 kn putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kn, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.

Direktna online kupovina – https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-6-3217
Entrio prodajna mjesta – https://www.entrio.hr/outlets

WEB:
http://fest.rocklive.hr/

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/pages/RockLive/190532134369965

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/1317602121599005/