Četvrtak, 28. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo tko je osvojio upad na SHOWdericu!

Preostalo je još malo vremena do nezaboravne SHOWderice koja nam ove godine donosi puno više izvođača i događanja nego ikad do sad. Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za SHOWdericu osvojili su Anita Kovačić, Dario Fonjak i Filip Martinčić. Čestitamo!

Ulaznice možete preuzeti u redakciji Radio Drave (Domžalska 3 – West centar, Koprivnica) od ponedjeljka, 18.7., svakim danom do 18 sati.

Prvog dana festivala nastupit će Ante Cash, a na glavnoj pozornici održat će se trash party. Istog dana u kampu će započeti tulum uz RaveAnn party kombi koji će posjetiteljima ponuditi odličan glazbeni i vizualni tulum. Osim toga, SHOWderica se može pohvaliti nastupom DJ Maryja koji nastupa diljem Europe, a sada će zabaviti i brojnu publiku na Šoderici. Od ostalih izvođača koji će nastupiti u petak su i Sasha Delimar, Limex i Maxo.

Subota će, osim brojnih nastupa obilježiti i sportski dio festivala. Zajednički trening zumbe započet će u 17:00, dok će se oni željni sporta moći prijaviti na turnir u odbojci na pijesku koji će pobjednicima donijeti bogate nagrade. Uz to tu je još i natjecanje u beerpongu koji nam zasigurno donosi odličnu zabavu te bitka s vodenim balonima. Za one koji žele odmoriti od tuluma tu su radionice Cartboxa na kojima mogu uživati tijekom cijelog dana. U subotu će nastupiti Gužva u 16-ercu uz koje će uživati ljubitelji punk-rocka te koji će napraviti odličan tulum. Uz Gužvu, subotu će svojim nastupima začiniti Krešo i Kisele Kiše, Officer Down, Radiology, REEVRS, Octametric, Paskal te Kortexx.

Kako ne biste propustili nezaboravan vikend uz pregršt događanja svoje karte možete kupiti preko Entria, u Caffe bar Loop te u Mosquito baru na Šoderici. Cijene karata do 17. srpnja bit će 40 kuna za oba dana, a do 22. srpnja 50 kuna također za oba dana. Svakog dana festivala bit će moguće kupiti karte za svaki dan posebno.

https://www.entrio.hr/event/showderica-musicartsport-festival-3347
https://www.facebook.com/events/1113069008749370/

zatvori