Četvrtak, 28. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo tko ide na kupanje u Crikvenicu s NIBA Toursom

Ljeto je, sunce prži. Ako vam je dosadilo osvježenje u slatkoj vodi i ipak biste stavili malo soli na sebe, preporučujemo jednodnevne aranžmane turističke agencije NIBA Tours – kupanje u Crikvenici i u Njivicama na Krku.

Kupanje u Crikvenici osvojila je Biserka Bošnjak. Čestitamo!

Crikvenica je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta na sjevernom Jadranu, s turističkom tradicijom duljom od 120 godina. Parkovi i okoliš u Crikvenici iznimno su lijepo uređeni i održavani. Palme, kaktusi, raznovrsno cvijeće – pravi mediteranski botanički vrt. Ovdje sve vrvi od raznovrsne ugostiteljske i zabavne ponude tako da je zaista teško ne pronaći kutak po svom ukusu.

Najatraktivnije u Crikvenici su svakako plaže. Ulaz na glavnu Gradsku plažu se naplaćuje u sezoni (15,00 kn odrasle osobe, djeca od 3-14 godina 8,00 kn, djeca do 3 godine gratis), no postoji i čitav niz plaža uz obalu koje se ne naplaćuju.

Ljetni aranžmani NIBA Toursa vode vas u Crikvenicu i Njivice. Cijena aranžmana je 135 kuna, a autobus polazi iz Virovitice i Koprivnice te usputnih stanica. Povratak iz Crikvenice planiran je za 18 sati.

U aranžman je uključen:

  • prijevoz turističkim autobusom,
  • turistički pratitelj na putovanju,
  • osiguranje od nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, te
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja, kao i PDV.

Onima koji nisu imali sreće u našoj nagradnoj igri vrijedi spomenuti kako prvo dijete do 12 godina može putovati za 115 kuna, drugo dijete za 100 kuna, a dijete do 3 godine bez vlastitog sjedišta u autobusu putuje gratis.

 

zatvori