Četvrtak, 25. travnja 2024.

Koprivničanci odlični na prvenstvu Hrvatske u daljinskom plivanju perajama

Članovi ronilačkog kluba Šoderica još su jednom pokazali koliko su dobri u sportu kojim se bave. Naime, proteklog vikenda na Podravskom moru – Šoderici održano je osmo klupsko i pojedinačno prvenstvo u daljinskom plivanju perajama na kojem su naši ronioci osvojili ekipno drugo mjesto, osam pojedinačnih medalja te dvije medalje u štafetama.

U konkurenciji 66 natjecatelja iz 8 klubova Mihael Šestak i Katja Kukec osvojili su zlatne medalje u svojim disciplinama, Leo Brodić i Katarina Kerečin osvojili su srebrne medalje, dok su se Mia i Petra Lončar, Marko Sremec, Tin Treščec okrunili brončanim medaljama.

Tin Treščec, Leo Brodić, Darian Lukač i Luka Jakopec osvojili su drugo mjesto u štafeti 4 x 500 metara, dok je ženska ekipa u sastavu Katarina Kerečin, Katja Kukec, Maja Špoljar i Mia Lončar osvojila 3. mjesto.

Ovi rezultati osigurali su ronilačkom klubu Šoderica drugo mjesto u sveukupnom poretku, a kako su nam rekli iz kluba, s obzirom na loše vremenske uvjete, kišu i vjetar, ostvareni rezultati su i više nego odlični.

zatvori