Petak, 26. travnja 2024.

Triatlonci odlični u Varaždinu i Preluku

Proteklog vikenda koprivnički triatlonci Denis Pleše, Luka Radotović i Neven Radotović ostvarili su odlične rezultate na prvom kolu lige “Triatlon 3 županije” održanom na varaždinskom kupalištu Aquacitiy.

Denis je svoju utrku apsolutno završio kao drugi dok je Luka u svojoj kadetskoj kategoriji osvojio zlatnu medalju. Neven se natjecao u seniorskoj kategoriji te je kroz cilj prošao kao treći.

Triatlon liga održavat će se tri nedjelje u nizu. Sljedeće kolo je idućeg vikenda u Prelogu, a posljednje će se održati na Šoderici, 7. kolovoza kada će biti proglašenje apsolutnih pobjednika u svim kategorijama.

Osim u Varaždinu boje Koprivnice branili su Denis Pleše, Fran Tisaj i Jan Tisaj i u Preluku kraj Opatije na Prvenstvu Hrvatske u timskom štafetnom triatlonu. Denis je sa svojim klubom zauzeo ukupno treće mjesto na natjecanju, a Fran je sudjelovao na supersprintu na kojem je u svojoj kategoriji zauzeo 1. mjesto te 3. mjesto apsolutno u utrci. Jan je svoju utrku, kao naš najmlađi natjecatelj, završio na izvrsnom drugom mjestu.

Odlične rezultate naši triatlonci su postigli pod vodstvom trenera Alena Maroševića.

zatvori