Petak, 19. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO Kupači preplavili žalove Podravskog mora

FOTO Kupači preplavili žalove Podravskog mora

0
FOTO Kupači preplavili žalove Podravskog mora
Ilustracija / snimio Marko Posavec.
Veliki broj Podravaca i Prigoraca, ali i susjednih nam Mađara, osvježenje od srpanjskih vrućina potražio je danas osim na rijeci Dravi i na obalama Podravskog mora.

Slika prepune Šoderice i dojam da popularno kupalište ponovno živi punim plućima nikoga od posjetitelja ne ostavlja ravnodušnim. – Ovo je prva liga. Sviđa mi se što se Šoderica uređuje, što ima dosta događanja i puno ljudi. Neka nam se vrate one nekadašnje osamdesete i neka nam ponovno bude kako je bilo nekada. Još da nam se otvore neki restorani i to bi bilo to – rekla nam je Zvjezdana Jakupec iz Peteranca.

Na Šoderici je u društvu prijatelja uživao i Patrik Kovač iz Koprivnice. – Na Šoderici je brutalno, ima puno ljudi, sunčano je… ma odlično je. Ne fali mi ništa, možda još samo više prostora za sjesti i popiti nešto i to je to – rekao nam je.

Osim domaćih kupača osvježenje na obalama Podravskom mora sve više traže i susjedi Mađari. – Došli smo na Šodericu jer nam je tu lijepo, uživamo, kupamo se i opuštamo. Ima puno lijepih djevojaka i dobrog piva – ispričao nam je Nándor iz Nagyatada.

Podsjećamo vas da osim kupanja, na Šoderici ovog ljeta možete uživati u mnogobojnim programima i aktivnostima. U četvrtak je na redu druga predstava Kerekesh teatra „Ljubaf“, za sljedeću subotu priprema se Fišijada, dok je vikend nakon toga rezerviran za treću po redu Showdericu.

zatvori