Petak, 26. travnja 2024.

Drnjančani osvojili Starigrad

Nogometaši Tomislava iz Drnja osvojili su pripremni turnir “Starigrad 2016.” U zanimljivom finalu pred velikim brojem gledatelja bolji su bili od virovskog Podravca boljim izvođenjem kaznenih udaraca nakon što je u regularnom dijelu susreta rezultat bio 2:2.

Današnji program turnira počeo je utakmicom za 5. mjesto u kojem je domaćin, Starigrad, uvjerljivo slavio protiv Rudara rezultatom 6:1. U utakmici za treće mjesto Tehnika je svladala Osvit s 2:1.

Finalni susret obilježila su čak tri dosuđena kaznena udarca od kojih je samo jedan realiziran. Poveli su Drnjačani s 1:0, a Virovci su uspjeli okrenuti rezultat i povesti 2:1. Do kraja susreta igrači Tomislava se nisu predavali. Zabili su gol za 2:2, odveli utakmicu do lutrije jedanaesteraca i na kraju boljim izvođenjem penala osvojili turnir u Starigradu.

Nakon finala najboljima su dodijeljeni pehari. Igrač Podravca Križanović proglašen je najkorisnijim igračem turnira, drnjanski napadač Bači ponio je titulu najboljeg strijelca s 5 pogodaka, a njegov suigrač, Ilić, najbolji je vratar turnira.

Osim momčadima koje su sudjelovale na turniru, velike pohvale idu i organizatorima turnira koji su svojim trudom napravili odlično i uzbudljivo natjecanje koje je privuklo veliki broj zainteresiranih gledatelja željnih dobrog nogometa između naših županijskih ligaša.

STARIGRAD 2016.:

1. NK Tomislav Drnje
2. NK Podravac Virje
3. NK Tehnika Koprivnica
4. NK Osvit Đelekovec
5. NK Starigrad
6. NK Rudar Glogovac

zatvori