Petak, 19. travnja 2024.

Evo koliko je dobio nakon što pijan i bez vozačke skrivio nesreću

41-godišnji vozač automobila koji je u srijedu kasno popodne u Starigradu pijan oduzeo prednost prolaska i tako uzrokovao prometnu nesreću te pobjegao s mjesta događaja, jučer je doveden pred prekršajnog suca u Koprivnici.

Uz 1,70 promila i činjenicu da je upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita kažnjen je zatvorskom kaznom od 24 dana – uvjetno na godinu dana, novčanom kaznom od 3.300 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 4 mjeseca.

Inače, policija je jučer zabilježila dvije prometne nesreće kojima je posljedica samo materijalna šteta. Jedna – sudar dva automobila zbog nepoštivanja prednosti prolaska, dogodila se sinoć oko 22.35 na raskrižju koprivničkih ulica Stari Brežanec i Braće Radić.
A pola sata poslije ponoći na cesti između Sokolovca i Srijema osobni je automobil zbog nepropisnog kretanja sletio van kolnika.

Koliko pak treba biti oprezan govori i jučerašnji primjer iz Koprivničkih Bregi. Tamo je sinoć oko 20 sati iz automobila parkiranog pored željezničke stanice ukraden novčanik. Policija traga za provalnikom koji je oštetio vlasnika za više desetaka kuna.

zatvori