Četvrtak, 18. travnja 2024.

Dječak stradao u novoj prometnoj na ‘crnom raskrižju’ Krležine i Sabolićeve

Još jedna prometna nesreća dogodila se sinoć na dobro poznatoj ‘crnoj točki’ koprivničkih ulica – raskrižju Ulice Miroslava Krleže i Ulice Ivana Sabolića, izvijestila je jutros Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Po već uhodanom scenariju, nesreći je kumovalo oduzimanje prednosti prolaska. U ovome slučaju, oko 19:55 sati vozač VW Golfa virovitičkih registracijskih oznaka rođen 1998. godine kretao se Krležinom ulicom od Bazena Cerine prema Sabolićevoj. Dolaskom do raskrižja ignorirao je znak obaveznog zaustavljanja te je time oduzeo prednost Renault Cliu koprivničkih registracijskih oznaka kojim je upravljao vozač rođen 1976. god. iz smjera Miklinovca.

Sudar je bio neizbježan: Golf je prednjom stranom završio u boku Clia, a pritom je lakše ozlijeđen dječak rođen 2009. godine koji je bio putnik u Cliu.

Protiv vozača koji je izazvao nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Podsjetimo, prema informacijama koje smo prije nešto više od dva mjeseca dobili iz gradske uprave raskrižje Krležine i Sabolićeve moglo bi biti riješeno već ove godine, s tim da će prednost ipak imati Krležina.

zatvori