Utorak, 26. ožujka 2024.

VETERANI Bregovska Mladost i Panonija u borbi za ostanak

Pred nama je posljednje kolo Prve županijske lige veterana. U prošlom kolu đurđevački Graničar osigurao je naslov prvaka, a u ovom ćemo dobiti odgovore na pitanje oko ostanka u ligi.

Prema pravilima iz lige bi trebale ispasti dvije momčadi, ali informacije koje smo dobili govore kako je iz nižeg ranga za promociju zainteresiran samo Miklinovec što bi značilo da će samo jedna ekipa ispasti iz Prve lige. Ta informacija dala je novu nadu bregovskoj Mladosti i Panoniji iz Peteranca koje će danas loviti zadnju slamku spasa.

Bregovci trenutno imaju bod prednosti u odnosu na Peterančane koji će pokušati sačuvati na svom travnjaku u susretu s ivanečkom Slogom. Peterančani će pak imati vrlo težak zadatak. U susretu u kojem im igra samo pobjeda gostovat će kod drugoplasiranog Osvita.

U ostalim utakmicama, Križevci će na svom travnjaku igrati protiv herešinskog Omladinca, a u Legradu igraju Graničar i Ferdinadovac. Gradski derbi igrat će se u Starigradu gdje će domaćin ugostiti Koprivnicu dok će Đurđevčani naslov prvaka proslaviti na svom travnjaku protiv kloštranske Mladosti.

Prva ŽNL veterana – 22. kolo

Četvrtak, 16. lipnja
18:00
Koprivnički Bregi: Mladost – Sloga
Đelekovec: Osvit – Panonija
Križevci: Križevci – Omladinac
Starigrad: Starigrad – Koprivnica
Legrad: Graničar – Ferdinadovac
Đurđevac: Graničar – Mladost KP

zatvori