Utorak, 16. travnja 2024.

VETERANI Đurđevčani na bod od naslova, Bregovci i Peterančani ispali

Iza nas je 20. kolo Prve županijske nogometne lige veterana. Đurđevčani su pobjedom došli na samo bod od sigurnog naslova prvaka, a bregovska Mladost i peteranska Panonija nakon novih poraza mogu spremati kofere i krenuti prema Drugoj ligi.

Pobjedom od 4:0 u utakmici protiv Ferdinadovca Đurđevčani su došli na samo jedan bod od titule prvaka koji će tražiti u zadnja dva kola protiv Koprivnice i kloštranske Mladosti. Ipak, postoji mogućnost da im neće trebati ni taj jedan bod ukoliko đelekovečki Osvit ne uspije pobijediti u obje utakmice do kraja sezone. U ovom kolu Đelekovčani su bili i više nego uvjerljivi te su slavili u Bregima s 0:11 i poslali domaćine u Drugu ligu.

Skupa s Bregovcima ispast će i peteranska Panonija koja je izgubila utakmicu u Legradu. Bolji je bio Graničar rezultatom 4:1. U Križevcima se igrao susret sredine ljestvice u kojem su domaćini uvjerljivo slavili protiv ivanečke Sloge s 4:0.

Podsjetimo, prve dvije utakmice igrale su se još u srijedu. U Kloštru je Mladost bila uvjerljiva protiv veterana Koprivnice rezultatom 5:1, a u Starigradu je domaćin protiv herešinskog Omladinca slavio s 4:1.

Prva ŽNL veterana – 20. kolo

Srijeda, 1. lipnja
18:00
Kloštar Podravski: Mladost – Koprivnica 5:1
Starigrad: Starigrad – Omladinac 4:1

Četvrtak, 2. lipnja
18:00
Koprivnički Bregi: Mladost – Osvit 0:11
Legrad: Graničar – Panonija 4:1
Đurđevac: Graničar – Ferdinandovac 4:0
Križevci: Križevci – Sloga 4:0

zatvori