Utorak, 26. ožujka 2024.

SLUŽBENO Ovo su novi Slavenovi igrači

Goran Zakarić i Helder Ribeiro Silva novi su igrači Slaven Belupa. Bosanskohercegovačko krilo i brazilski vezni jučer su se priključili Farmaceutima na pripremama u Sloveniji na Rogli te bi, kako javlja Slavenova službena stranica, trebali biti pojačanja za sljedeću natjecateljsku sezonu.

23-godišnji Zakarić do sada je nastupao za Široki Brijeg, zagrebački Dinamo i Lokomotivu te mostarski Zrinjski u kojem je igrao protekle sezone. U svojoj karijeri upisao je i trinaest nastupa za mladu U-21 reprezentaciju te jedan nastup za seniorsku selekciju svoje države. U Slaven je iz Mostara došao na posudbu do kraja sezone.

Izvor: ogol.com.br
Izvor: ogol.com.br

Helder Silva je 25-godišnji Brazilac koji će pojačati veznu liniju našeg prvoligaša, a dolazi iz tamošnjeg drugoligaša Nautice. Iako se činilo da će nakon odlaska Edsona Slaven ostati bez Brazilaca, uprava kluba pobrinula se da to ne bude tako. Potpisao je ugovor na godinu i pol dana.

Podsjetimo, Farmaceuti se trenutno nalaze na pripremama u Sloveniji, na Rogli gdje će boraviti do subote kada igraju pripremni susret s iranskim Persepolisem. Nakon te utakmice naši igrači vraćaju se u Koprivnicu gdje će nastaviti pripreme za prvo kolo prvenstva i susret s Interom iz Zaprešića 15.srpnja.

U međuvremenu naši igrači odigrat će još jednu utakmicu i to u Budimpešti 9. srpnja protiv mađarskog Honveda.

zatvori