Petak, 19. travnja 2024.

Reprezentativke u ponedjeljak s Rusijom u Koprivnici

Nakon hrvatske muške nogometne reprezentacije Koprivnica će ugostiti i žensku. Naime, u ponedjeljak na koprivničkom Gradskom stadionu naša će reprezentacija igrati kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj 2017. godine protiv Rusije.

Hrvatske reprezentativke odradit će trening u subotu u 18 sati na kojem će ih gledati igračice novoosnovanog Ženskog nogometnog kluba Koprivnica i nakon kojeg će se taj poseban trenutak za Koprivničanke ovjekovječiti zajedničkom fotografijom.

O ulaznicama za utakmicu Hrvatske i Rusije više nam je rekla predsjednica Koprivnice Nikolina Notersberg:

Ulaznice su besplatne. Dijelit će se u Podravki, Belupu, po samom gradu i po osnovnim i srednjim školama, a za sve one gledatelje koji neće uspjeti doći do njih na jedan od tih načina bit će otvorene i blagajne na Gradskom stadionu.

Podsjetimo, Hrvatske reprezentativke trenutno su trećeplasirana ekipa svoje kvalifikacijske grupe sa sedam osvojenih bodova. Osim Rusije, našim reprezentativkama protivnice su i prvakinje Europe – Njemice te reprezentacije Mađarske i Turske. Prvo mjesto koje direktno vodi na Euro rezervirano je za njemačku reprezentaciju koja u šest kola ima sve pobjede, a ukoliko Hrvatice žele na Euro morat će završiti kvalifikacije kao drugoplasirane.

Utakmica u Koprivnici igrat će se u ponedjeljak 6. lipnja s početkom u 19 sati i 30 minuta pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

1. Njemačka 6 +30 18
2. Mađarska 6 -10 8
3. Hrvatska 6 +1 7
4. Rusija 4 -1 5
5. Turska 6 -20 1
zatvori