Petak, 19. travnja 2024.

MEŠNJAK NAKON FINALA: ‘Neki igrači rade sprdnju od nogometa’

Nogometaši Koprivnice poraženi su nakon lutrije penala u finalu Županijskog nogometnog kupa: trofej je osvojio Podravac iz Virja. Pred tristotinjak gledatelja koprivnički je trećeligaš dominirao tijekom svih devedeset minuta, ali do vodstva nije uspio doći.

U utakmici bez golova Virovci su se odlučili za bunker, što se pokazalo kao dobitna taktika jer su sve napade Zelenih uspješno odbili.

U raspucavanju Koprivnica je promašila dva jedanaesterca, Ivanović je “panenkom” prebacio cijeli gol, a Šarlijin udarac zaustavio je golman Podravca.

Trener Koprivnice Želimir Mešnjak nakon utakmice bio je izrazito nezadovoljan pristupom nekih pojedinaca: – Imate igrača kojima je svejedno, koji rade sprdnju od nogometa i daleko su od neke nogometne ozbiljnosti. Pljuje se po svemu što je bilo dobro, po dobrom radu u posljednjih mjesec ili dva. Što se tiče same igre, mislim da je bila igra mačke i miša cijelu utakmicu. Imali smo dominaciju, posjed, tri-četiri izrazite prilike… bili smo bolji. Na dan utakmice ostali smo bez četiri igrača, ali to nas ne opravdava, da smo malo nogometno inteligentniji riješili bi ovu utakmicu s lakoćom.

Nogometaše Koprivnice u subotu čeka posljednje ovosezonsko kolo Treće hrvatske lige istok u kojem će igrati protiv Vukovara.

zatvori