Utorak, 16. travnja 2024.

MISS MARINELA MIKLEČIĆ: Dat ću sve od sebe da u najboljem svjetlu predstavim naš kraj

Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić gostovala je uoči izbora za Miss Hrvatske na najslušanijem koprivničkom gradskom radiju – Radio Dravi.

U razgovoru s radijskim voditeljem Bojanom Horvatom Marinela je slušateljima otkrila kako je bilo na pripremama za finalno natjecanje koje će se održati 17. lipnja u Šibeniku. – Nedavno sam se vratila iz Trogira gdje smo imale pripreme za izbor. Bilo je dosta naporno, a uz to je bilo i smijeha i suza. Došle smo tamo raditi, a ne uživati – rekla je.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Za titulu najljepše Hrvatice u velikom finalu izbora za Miss Hrvatske natjecat će se petnaest djevojaka koje će bodove skupljati u pet kategorija: sport, modeling, intervju, talent i multimedija. – Konkurencija je jako velika, ali nisam očekivala ništa manje i bilo bi žalosno da nije tako. Ipak je to jedno veliko natjecanje i tako mora biti. Cure se stvarno korektno ponašaju jedna prema drugoj, a isto tako i prema meni. Za sada je sve u redu i nadam se da će tako i ostati – izjavila je Marinela.

Marinela je u razgovoru spomenula i protukandidatkinje s izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije. – Jako mi je drago da se s curama s izbora za Miss naše županije i dalje čujem. Cure mi se javljaju i zaželjele su mi sreću na nadolazećem izboru što mi puno znači – rekla je.

Na pitanje što očekuje od finalnog natjecanja, naša misica odgovorila je da će se držati iste priče kao i na županijskom izboru i da neće imati nikakva očekivanja, ali da će isto tako dati sve od sebe i u najboljem svjetlu predstaviti naš kraj. Mi joj želimo puno sreće.

zatvori