Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Starica izgubila život na zebri u Marofskoj

Starija ženska osoba preminula je od posljedica prometne nesreće koja se dogodila sinoć oko 20 sati u Marofskoj ulici u Koprivnici.

Vozačica rođena 1984. godine upravljala je osobnim automobilom koprivničkih registracijskih oznaka Marofskom ulicom u smjeru Galovićeve. Prebrzo je prišla obilježenom pješačkom prijelazu i nije se stigla zaustaviti na vrijeme kako bi izbjegla nalet na pješakinju rođenu 1940. godine koja je u tom trenutku prelazila cestu. Nesretna žena prevezena je u koprivničku bolnicu gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Očevid na mjestu nesreće izvršili su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv nje će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Inače, prijelaz u Marofskoj još je jedna od koprivničkih prometnih crnih točaka, svjedoče stanovnici ulice i traže da se oko prijelaza postave uspornici. – Ovuda auti stalno nenormalno jure – kazao nam je čitatelj. – Osim toga, tuda prolaze i djeca koja idu u Umjetničku školu i još im pritom auti trube što prelaze preko.

 

zatvori