Utorak, 23. travnja 2024.

Slatke delicije osladile se naslovom na malonogometnom turniru u Peterancu

Momčad Slatkih delicija osvojila je prvo mjesto na malonogometnom turniru u Peterancu. Turnir je organizirao tamošnji županijski prvoligaš Panonija u sklopu proslave Dana općine.

Jučer je odigran posljednji dan natjecanja u kojem su se igrale utakmice za medalje te revijalne utakmice između pionira Panonije i Mladosti iz Sigeca, kao i između općinskih vijećnika i veterana Panonije.

U susretu pionira slavili su Sigećani s 3:2, a općinari i veterani odigrali su utakmicu bez pobjednika rezultatom 3:3.

Nakon revijalnih utakmica uslijedile su borbe za medalje i nagrade. U zanimljivoj utakmici punoj preokreta treće mjesto osvojila je ekipa Boca Juniors Sport Dolenec koja je svladala Tesarski obrt Jožu s 3:2.

U finalu su svoju treću peteransku titulu u nizu osvojile Slatke delicije koje su svladale Caffe bar Sportska Drnje rezultatom 2:0. Strijelci su bili Gaži i Mujkić.

Nakon finala organizatori su podijelili medalje i pojedinačne nagrade. Najboljim igračem turnira proglašen je Matija Mujkić, Marko Đurinčić okrunio se titulom najboljeg vratara, a Filip Peroković titulom najboljeg strijelca.

Kako su rekli nakon turnira organizatori, turnir je opravdao svoju svrhu jer se skupilo mnogo igrača i gledatelja koji su uživali u nogometu.

SASTAV POBJEDNIKA – Slatke delicije: Jurković D., Gaži D., Balent D., Vrkić I., Horvatinović J., Plemeniti D., Bači H., Gaži A., Kovaček M., Mujkić M., Oršić.

zatvori