Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Mladi ribolovci pokazali vještine na pojedinačnom Kupu kadeta na Šoderici

Športsko ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije protekle je nedjelje organizirao prvi Kadetski kup županije u pojedinačnoj konkurenciji. Odlični rezultati ribiča lijepa su najava za 62. Kadetski kup Hrvatske čiji će domaćin biti naš Savez na novoj stazi na Jegenišu od 1. do 3. srpnja ove godine.

Zadovoljan i sretan odličnom organizacijom i rezultatima koje su postigli naši kadeti bio je predsjednik Saveza Ivan Petak:

Opravdanost organiziranja ovog Kupa je zaista postojala, a najviše su to dokazali naše djevojčice i dječaci koji su zaista bili oduševljeni nakon ovako lijepog natjecanja. Uklopilo se u to i lijepo vrijeme i zaista su lijepo nedjeljno prijepodne na jezeru Šoderici proveli i djeca i roditelji i klupski djelatnici.

Najbolji mladi ribiči nakon natjecanja nagrađeni su peharima Saveza, a svi natjecatelji, bez obzira na rezultat, dobili su ribički štap kao lijepu uspomenu na nedjeljno natjecanje. Kako je istaknuo Petak, na rezultatima koje su ostvarili kadeti mogli bi im pozavidjeti i seniori.

U konkurenciji djevojčica najbolja je bila je Lorena Blažek iz Podravke, druga je bila Karla Margetić iz Đelekovca, a treća je bila Lana Picer iz Torčeca. Kod dječaka prvo mjesto je osvojio Karlo Tomašić iz Đelekovca s čak 1.753 grama, drugi je bio Filip Pivar, također iz Đelekovca, a treće mjesto je osvojio Patrik Orehovački iz Torčeca.

zatvori