Četvrtak, 25. travnja 2024.

Plesodrom oduševio mnogobrojnu publiku

U koprivničkom Domu mladih večeras je održana tradicionalna 18. završna priredba Plesnog studija Jump – Plesodrom 2016.

Kao i svake godine, bila je to prilika da roditeljima, djedovima, bakama i ostalima pokažu što su naučili u protekloj godini, a uz njih koprivničkoj publici predstavilo se i osam plesnih klubova iz susjednih gradova. – Česti smo gosti na manifestacijama koje priređuju naši prijatelji plesači koji su danas došli i našoj publici nešto pokazati – rekla nam je voditeljica Plesnog studija Jump Ela Vulić.

Koprivnički plesači u protekloj su godini sudjelovali na brojnim natjecanjima i plesali u mnogim gradova, a voditeljica Vulić kao najvažnije događaje istaknula je sudjelovanje na 13. plesnim susretima TREPS 2016. te ESDU Dance Star Croatia natjecanju u Zagrebu.

– Nadamo se da ćemo nastaviti u istom tonu kao i dosadašnjih 17 godina. Sve je više i više plesača koji nam se pridružuju u rasponu od četiri pa do 18 godina. Pozivam ovim putem i sve koji žele plesati da nam se pridruže, nove članove upisivat ćemo u rujnu kao i svake godine – najavila je voditeljica Vulić.

Prije početka završne priredbe prisutnima su se obratili zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić i koprivničko-križevački dožupan Ivan Pal koji je otvorio “Plesodrom”. Spomenimo i da su se tom prilikom održale likovne i foto izložbe Teodore Lukavski, Nikole Sinkovića i drugih.

zatvori