Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Kolodvorska ulica ponovno otvorena za promet

Završena je rekonstrukcija Kolodvorske ulice i jedna od najprometnijih koprivničkih prometnica ponovno je otvorena za sav promet.

Iz Grada upozoravaju vozače da prometovanje navedenom ulicom usklade s prometnim propisima te da obrate pažnju na novoizvedenu prometnu signalizaciju, posebice na i u blizini pješačkih prijelaza preko prometnice. Naime, oni su samo pješački prijelaz, kojim je dozvoljen samo pješački promet dok vožnja biciklom nije dozvoljena. Iz Gradske uprave napominju da se time povećava sigurnost pješačkog i biciklističkog prometa, posebice na zebri kod pješačkog pothodnika.

Podsjetimo, radovi su uključivali rekonstrukciju ceste, izgradnju pješačke i biciklističke staze i nove javne rasvjete te vodoopskrbne mreže kao i rekonstrukciju sustava odvodnje. Grad je iz svog proračuna financirao rekonstrukciju ceste, izgradnju pješačke i biciklističke staze i nove javne rasvjete s 2.060.000,00 kuna. Koprivničke vode platile su izgradnju vodoopskrbne mreže i rekonstrukciju sustava odvodnje i to 1.763.000,00 kuna.

zatvori