Petak, 19. travnja 2024.

Hrvačima Podravke osam medalja u Austriji

Hrvači Podravke protekle su subote donijeli u Koprivnicu čak osam novih medalja. Na 7. Memorijalnom turnir “Ladisdlav Mlynek” održanom u austrijskom gradu Mooskirchenu naši hrvači osvojili su tri zlata, dva srebra i tri bronce.

Pod vodstvom trenera Saše Šprema i Renata Begovića na turniru je nastupilo deset hrvača Podravke, a konkurencija im je dolazila iz pet zemalja, Slovačke, Austrije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

Zlatna odličja za naš klub osvojili su Ivan Benko u kategoriji do 29kg, Ivan Čordaš u kategoriji do 46kg te Gregor Gašparić u kategoriji do 50kg. Sva trojica turnir su završila bez izgubljene borbe.

Josip Benko i Luka Galić u svojim su kategorijama osvojili srebra, a do najsjajnih odličja nedostajala im je samo jedna pobjeda. Tri brončane medalje osvojili su Viktor Srpak, Petar Sočev i Ivan Adžaga, a Ivan Milanović i Roko Petrović nisu uspjeli doći do medalja već su svoja natjecanja završili kao četvrti.

Još jedno odlično natjecanje je iza mladih koprivničkih hrvača koji svakom svojom borbom dokazuju koliko su talentirani i koliko se dobro radi u Hrvačkom klubu Podravka.

zatvori