Četvrtak, 18. travnja 2024.

DAN OŠ BRAĆA RADIĆ ‘Ove smo godine bili vrlo uspješni, a iduće ćemo biti još bolji’

Osnovna škola ‘Braća Radić’ danas je obilježila svoj dan.

Ravnatelj škole u Miklinovcu Krešo Grgac tim se povodom pohvalio brojnim uspjesima svojih učenika.

Mogu reći da je godina koja je iza nas vrlo uspješna. Ponosan sam na uspjehe naših učenika i mentora koji su nas predstavljali diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu. Mogu se pohvaliti da imamo županijske prvake u matematici, informatici, tehničkoj kulturi, hrvatskom jeziku, Lidranu, povijesti, rukometu, futsalu, plivanju i košarci.

Nada se da će tako, ako ne i bolje, biti i sljedeće školske godine.

Planovi su i dalje raditi vrijedno, prepoznavati talente djece, omogućiti im da se razviju u željenom smjeru. Planovi su da se još više okrenemo prema europskim projektima i da ćemo početi provoditi projekte sa školama van Hrvatske. Na dobrobit sve djece, nadamo se da ćemo biti uspješni kao ove godine, ali ja se nadam još i više.

Na svečanoj akademiji u dvorani Domoljub proglašeni su i najbolji učenici u protekloj školskoj godini. Među prvim razredima to je Katja Košćak, među drugima Korana Grgac, među trećim Leo Bradić, dok je među učenicima četvrtog razreda prošle školske godine najbolja bila Ida Rupčić. Mia Sremec najbolja je među učenicima petih razreda, Ena Omrčen-Čeko među učenicima šestih, Danko Delimar među učenicima sedmih i Tin Prvčić među učenicima osmih razreda.

zatvori