Četvrtak, 25. travnja 2024.

SVEČANO U ĐELEKOVCU Općina i NK Borac slave rođendane, dolazi i Slaven Belupo

Općina Đelekovec bogatim programom, nazvanim ‘Od nedele do nedele’, slavi svoj dan.

Obilježavanje je počelo već jučer, natjecanjem u lovu ribe udicom na plovak na jezeru Betonara, a nastavlja se u srijedu dvjema priredbama. Prva je završna školska priredba u Područnoj školi Imbriovec s početkom u 16 sati, a sat vremena kasnije mališani iz Dječjeg vrtića Iskrica uprizorit će priredbu “Žela sam žito i pšenicu” u đelekovečkom Domu kulture.

Svoj dan u petak, 10. lipnja, slavi i Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina”. Od 8:30 do 11 sati održavaju se kreativne radionice u školi i sportska natjecanja. Od 10:45 učenici osmih razreda odigrat će tradicionalnu nogometnu utakmicu protiv bivših učenika škole. Školski list “Makići” bit će predstavljen u 11:45, a dan završava svečanom priredbom u Domu kulture od 18 sati.

Središnji dan đelekovečkog slavlja je subota, kada se obilježava Dan općine Đelekovec. Udruga Vendi i Učenička zadruga Mak od 10 do 14 sati u mjesnom će parku održavati kreativne radionice, a potom stižu posebni gosti. Naime, tom će prigodom i Nogometni klub Borac iz Imbriovca obilježiti 70. godišnjicu osnutka i to svečanom sjednicom od 14:30, a potom i nogometnom utakmicom Borac Imbriovec – Slaven Belupo od 17:30.

Od 18 sati, Općinsko vijeće Općine Đelekovec održat će svoju svečanu sjednicu.

Svečani tjedan završava u nedjelju, 12. lipnja, klupskim ribolovnim natjecanjem na jezeru Betonara.

zatvori