Četvrtak, 18. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Koprivnica, Tehničar, Podravac i novigradska Drava traže put do finala

Pred nama su polufinala Županijskog nogometnog kupa. Koprivnica, Tehničar iz Cvetkovca, Podravac iz Virja te novigradska Drava četiri su kluba koja će se u srijedu međusobno boriti za dva mjesta u finalu.

Na koprivničkom Gradskom stadionu igrat će Koprivnica i Tehničar. Obje ekipe u utakmicu ulaze s pozitivnom atmosferom. Koprivnica je u zadnja dva prvenstvena kola ostvarila dvije pobjede rezultatom 4:0, a u međuvremenu su slavili i u četvrfinalu Županijskog kupa identičnim rezultatom protiv molvarske Mladosti. S druge strane, Cvetkovčani su protutnjali Prvom županijskom nogometnom ligom i osigurali naslov još prije tjedan dana. Sigurno je da će dvoboj s Koprivnicom za njih biti ogromna motivacija, ali ni Zeleni, kojima bi prioritet trebala biti borba za ostanak u ligi, sigurno neće olako shvatiti sutrašnju utakmicu.

U drugom susretu, u Virju, igrat će domaći Podravac i novigradska Drava. Iako gosti u svojoj Prvoj županijskoj nogometnoj ligi ostvaruju odličan rezultat, domaćini u utakmicu ulaze kao veliki favoriti i sve osim njihovog prolaska bilo bi veliko iznenađenje.

Obje utakmice igraju se u srijedu s početkom u 17 sati, a pobjednici dvoboja finale Kupa igraju 8. lipnja na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori