Petak, 19. travnja 2024.

VETERANI Graničar pobjedom u derbiju protiv Osvita došao na korak od naslova

Iza nas je još jedno zanimljivo kolo Prve županijske veteranske nogometne lige. Velikom pobjedom u derbiju protiv Osvita Đurđevčani su došli na korak do naslova prvaka i sada, šest kola prije kraja prvenstva, imaju velikih pet bodova prednosti.

16. kolo prvenstva započelo je još u srijedu utakmicom u Kloštru Podravskom gdje je Mladost svladala ivanečku Slogu s 3:1. Jučerašnji derbi između Graničara i Osvita donio je veliku pobjedu Đurđevčana. Domaćin je bio bolji s 3:0 i sada je pet bodova ispred svojih najbližih konkurenata, a pošto su do sada u 16 kola izgubili samo jednu utakmicu možemo reći da su Picoki na milimetar od naslova.

U ostalim susretima legradski Graničar došao je do svoje prve proljetne pobjede i to u Bregima gdje su slavili 3:2. Starigrad je slavio protiv Križevaca 2:1, a Ferdinandovac je bio bolji od herešinskog Omladinca s 2:0. Zadnja utakmica kola igrala se u večernjem terminu na koprivničkom Gradskom stadionu gdje je Koprivnica osvojila tri boda u susretu s Panonijom rezultatom 3:0.

zatvori