Srijeda, 27. ožujka 2024.

VETERANI Derbi u Đurđevcu, Miklinovec protiv Podravca

Iduća tri dana donose nam nova kola u Prvoj i Drugoj županijskoj veteranskoj nogometnoj ligi. Prva utakmica igra se već danas, a najzanimljiviji susret na rasporedu je sutra kada u Đurđevcu derbi Prve lige igraju Graničar i Osvit. Krenimo redom.

Prva liga igra svoje 16. kolo koje počinje današnjom utakmicom u Kloštru gdje igraju Mladost i ivanečka Sloga. Sutra je na rasporedu pet utakmica, a najzanimljivija je ona u Đurđevcu gdje će igrati Graničar i Osvit. Đurđevčani trenutno imaju dva boda predsnoti ispred Đelekovčana kojima je, ako žele biti na kraju prvenstva prvi, pobjeda imperativ. U ostalim susretima u Bregima igraju Mladost i legradski Graničar, Starigrad će dočekati Križevce, a Ferdinandovac herešinski Omladinac. Sve spomenute utakmice igraju se od 17 i 30, a posljednja utakmica kola igra se na koprivničkom Gradskom stadionu gdje će Koprivnica igrati protiv Panonije s početkom u 21 sat.

U Drugoj ligi na rasporedu je 14. kolo koje će se igrati sutra i u petak. Sutrašnji dan donosi samo jednu utakmicu i to onu u Sokolovcu gdje će igrati Sokol i Tomislav iz Žabna. U petak se igraju tri utakmice. U Koledincu će snage odmjeriti Jadran-Galeb i Zagorec, Rasinja će dočekati Sabarija, a lider prvenstva Miklinovec igra protiv Podravca. Sve utakmice, i ona u četvrtak i one u petak, igraju se s početkom u 17 sati i 30 minuta.

Prva ŽNL Veterana – 16. kolo

Srijeda, 4. svibnja
17:30
Kloštar Podravski: Mladost – Sloga

Četvrtak, 5. svibnja
17:30
Koprivnički Bregi: Mladost – Graničar L
Starigrad: Starigrad – Križevci
Đurđevac: Graničar – Osvit
Koprivnica: Koprivnica – Panonija
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Omladinac
21:00
Koprivnica: Koprivnica – Panonija

Druga ŽNL veterana – 14. kolo

Četvrtak, 5. svibnja
17:30
Sokolovac Sokol – Tomislav SIŽ

Petak, 6. svibnja
17:30
Koledinec: Jadran-Galeb – Zagorec
Koprivnica: Miklinovec – Podravac
Rasinja: Rasinja – Sabarija

zatvori