Srijeda, 17. travnja 2024.

VETERANI Đurđevčani u Ivancu, okršaj Omladinca i Koprivnice

Pred nama je još jedno uzbudljivo kolo Prve županijske veteranske nogometne lige. Šest kola prije kraja prvenstva đurđevački Graničar ima pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Osvita kojega su svladali u prošlom kolu s 3:0.

Današnje 17. kolo nudi nam šest uzbudljivih utakmica. Đurđevčani će svoju prednost pokušati sačuvati osvajanjem bodova protiv Sloge u Ivancu, a njihov krivi korak čekat će Đelekovčani koji ne bi trebali imati težak posao protiv Starigrada na svom travnjaku.

U Herešinu se igra gradski derbi između Omladinca i Koprivnice, a u Peterancu će posljednjeplasirana Panonija tražiti bodove za bijeg s dna tablice protiv kloštarske Mladosti. U ostalim susretima Ferdinandovac dočekuje bregovsku Mladost, a Križevci legradski Graničar.

Sve utakmice igraju se danas s početkom u 18 sati.

Osim veterana u Prvoj ligi, novo kolo, koje će se igrati u dva dana, imaju i drugoligaši. Danas će u Virju igrati Podravac i Sokol te u Žabnu Tomislav i Zagorec, a sutra će u Kunovcu igrati Bratstvo i Miklinovec dok će Rasinja na svom terenu dočekati Jadran-Galeb. Osim utakmice u Kunovcu koja se igra u 17:30 sve ostale, i one današnje i ona sutrašnja, na rasporedu su od 18 sati.

Prva ŽNL Veterana – 17. kolo

Četvrtak, 12. svibnja
18:00
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Mladost KB
Herešin: Omladinac – Koprivnica
Peteranec: Panonija – Mladost KP
Koprivnički Ivanec: Sloga – Graničar Đ
Đelekovec: Osvit – Starigrad
Križevci: Križevci – Graničar L

Druga ŽNL veterana – 15. kolo

Četvrtak, 12. svibnja
18:00
Virje: Podravac – Sokol
Sveti Ivan Žabno: Tomislav – Zagorec

Petak, 13. svibnja
17:30
Kunovec: Bratstvo – Miklinovec
18:00
Rasinja: Rasinja – Jadran-Galeb

zatvori