Četvrtak, 25. travnja 2024.

GREGURINA: ‘Jedino ispravno je da protiv Dinama damo sve od sebe’

Nogometaše Slavena Belupa sutra čeka posljednja prvenstvena utakmica pred domaćom publikom ove sezone. U 35. kolu Prve hrvatske lige snage će odmjeriti s Dinamom koji je u prošlom kolu osigurao naslov prvaka.

Bit će to prvi međusobni dvoboj ovih ekipa u iduća četiri dana. Drugi je onaj u utorak, u Osijeku, kada će igrati finale Kupa.

Sutrašnju prvenstvenu utakmicu naši nogometaši dočekuju s dvije pobjede u nizu i četiri utakmice bez poraza. Iako je susret u utorak puno važniji, trener Slavena Željko Kopić želi se od koprivničke publike oprostiti na najbolji mogući način, a i utakmica protiv prvaka uvijek je veliki izazov.

Same te dvije činjenice su dovoljne da donesemo zaključak da moramo biti na najvećoj mogućoj razini i da očekujem od svojih igrača da odigraju pravu, kvalitetnu utakmicu, bez i jedan posto zadrške i razmišljanja o onome što će biti u utorak. Ta utakmica dolazi tek poslije ove i u ovom trenutku nije u našem fokusu.

Kopić će sastav odrediti nakon današnjeg treninga. Igrat će oni koji su na najvišoj razini i koji su spremni, ali kako i sam kaže, treba pametno odrediti prvih jedanaest s obzirom na utakmicu u utorak.

Jedan od onih koji spremno dočekuju sutrašnju utakmicu je veznjak Farmaceuta Mario Gregurina koji kao i trener ni ne pomišlja na opuštanje u sutrašnjoj utakmici:

Zadnja utakmica pred svojim navijačima. Jedino ispravno je da sutra igramo s maksimalnim intenzitetom. I kažem, dat ćemo sve od sebe da dobijemo utakmicu sutra.

Ovo će biti četvrti međusobni susret ovih dviju ekipa, a u svima do sada slavio je zagrebački Dinamo.

Sutrašnja utakmica igra se na koprivničkom Gradskom stadionu s početkom u 18 sati.

zatvori