Utorak, 23. travnja 2024.

Sesvećani i Peterančani love zadnje slamke spasa, Drnjančani u Herešinu

Pred nama je 25. kolo Prve županijske nogometne lige. Na vrhu su stvari odavno jasne. Tehničar je prvo mjesto odavno osigurao, a Križevci su najbliži osiguranju drugog mjesta. S druge strane, na dnu je velika bitka za izbjegavanje posljednjeg mjesta. Sesvetska Drava i Panonija imaju po 18 bodova te će se do posljednje minute boriti za ostanak u ligi. No, krenimo redom.

U Žabnu će igrati Tomislav i Osvit koji se nalaze u mirnim vodama sredine ljestvice gdje će bez obzira na rezultate u posljednja dva kola i ostati. Posljednjeplasirana Panonija ide na gostovanje kod Sloge u Ivanec, a želi li ostati u ligi tri boda su im imperativ pogotovo kada znamo da u zadnjem kolu igraju protiv cvetkovečkog Tehničara. Drugi davljenik, sesvetska Drava, igrat će susjedski derbi protiv Kloštrana. Sesvećani su u istoj situaciji kao i Peterančani tako da im u ovom kolu ne igra ništa osim tri boda.

U ostalim susretima u Goli igraju Fugaplast i legradski Graničar, a u Ždali Prekodravac i novigradska Drava. Prvak lige Tehničar će na svom travnjaku ugostiti molvarsku Mladost, a u Kunovec dolazi momčad u trenutno najboljioj formi – Križevci.

DRUGA ŽNL

Ovog vikenda igra se i 25. kolo Druge županijske nogometne lige. Drnjanski Tomislav osigurao je prvo mjesto baš kao i Ferdinandovac drugo. Puno pitanja nema ni na dnu gdje su bregovska Mladost i Polet odavno izgubili sve šanse za ostankom u ligi.

U ovom kolu Reka će na svom travnjaku igrati protiv Hrvatskog bojovnika, Viktorija će ugostiti Starigrad, a u Glogovnici će snage odmjeriti Polet i Lipa. Šestoplasirani Gotalovčani će igrati protiv Ferdinandovca, a u Sigecu igraju Mladost i Tehnika.

U ostalim utakmicama bregovska Mladost će na svom travnjaku igrati protiv Miklinovca, a u Herešinu će Omladinac ugostiti prvaka iz Drnja.

Sve utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 17 sati.

Prva ŽNL – 25. kolo

Nedjelja, 29. svibnja
17:00
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Osvit
Gola: Fugaplast – Graničar
Ždala: Prekodravac – Drava NP
Podravske Sesvete: Drava – Mladost KP
Kunovec: Bratstvo – Križevci
Cvetkovec: Tehničar 1974 – Mladost-Molve
Koprivnički Ivanec: Sloga – Panonija

Druga ŽNL – 22. kolo

Nedjelja, 29. svibnja
17:00
Reka: Reka – Hrvatski bojovnik
Vojakovec: Viktorija – Starigrad
Glogovnica: Polet – Lipa
Gotalovo: GOŠK – Ferdinandovac
Sigetec: Mladost – Tehnika
Koprivnički Bregi: Mladost – Miklinovec
Herešin: Omladinac – Tomislav

zatvori